Leen Dendievel deelt hartverscheurend verhaal

0
Leen Dendievel deelt hartverscheurend verhaal
Foto: Photo News

Zes jaar lang heeft Leen Dendievel eraan gewerkt en nu is het klaar: haar eerste roman. “Het fijnste nieuws van dit jaar”, schrijft Dendievel op Instagram. “Ik heb mijn derde boek geschreven, tevens mijn eerste roman. Mijn romandebuut dus. Zes jaar heb ik er aan gewerkt, maar hier is het eindelijk. Eén hartverscheurend verhaal, verteld vanuit twee zeer persoonlijke perspectieven”,  gaat Leen Dendievel. George en Rita vertellen in het boek hetzelfde verhaal, vanuit hun eigen standpunt. Aan de kijker om de verschillen te ontdekken.

“Het is een omkeerboek, dat wil zeggen dat je kan kiezen welk verhaal je eerst leest, dat van Georges of dat van Rita”. Op 1 oktober ligt Georges & Rita in de winkels, je kan het boek echter nu al bestellen.

Bestel hier deze release

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven