Julie Vermeire neemt belangrijke beslissing: “daar had mijn papa het moeilijk mee”

0
Julie Vermeire neemt belangrijke beslissing: “daar had mijn papa het moeilijk mee”
Foto: Play4

Julie Vermeire neemt vanaf 17 augustus de ochtendshow van radiozender NRJ voor haar rekening. Om dichter bij de studio te wonen gaat de dochter van Jacques Vermeire alleen wonen. En daar had papa Jacques het toch even moeilijk mee…

“Toen ik het hem vertelde, had hij het er uiteraard een beetje moeilijk mee. Ik heb hem wel duidelijk gemaakt dat dit niet de grote uittocht uit het ouderlijke huis is. In het weekend gaan Josefien (Julie’s beste vriendin die eveneens haar radiodebuut zal maken, red.) en ik gewoon naar huis omdat we allebei huismussen zijn,” aldus Julie Vermeire in Story.

En sowieso zal Julie haar papa dagelijks blijven bellen. “Zoals we nu ook doen,” voegt Julie eraan toe. “Terwijl ik gewoon nog thuis woon,” lacht ze.

Julie Vermeire geeft ook toe dat Jacques geruster is nu ze dichter bij haar werk zal wonen en minder lang in het donker onderweg zal zijn met de wagen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven