Winnie uit Blind Getrouwd bezorgt ventje primeur

0
Winnie uit Blind Getrouwd bezorgt ventje primeur
Foto: VTM

Voor Jonah en Winnie was het een dag om niet snel te vergeten. Jonah Hulselmans deelde op Instagram een foto van zichzelf samen met zijn vrouw Winnie Bogaerts. De echtgenote van Jonah zorgde voor een primeur van formaat: de twee vierden voor de allereerste keer ooit hun verjaardag samen.

Eén jaar geleden kenden Winnie en Jonah elkaar nog niet. Pas in het najaar zouden de twee dankzij het VTM-programma ‘Blind Getrouwd’ aan elkaar gekoppeld worden. De eerste verjaardag samen dus, Jonah had er zelfs een verlofdag voor over om samen met zijn vrouw te kunnen genieten én te vieren. “Heerlijk zo een dagje vakantie. O ja, en ook de verjaardag van mij vrouw vieren”, schreef Jonah op Instagram.

De twee genoten van de kleine dingen in het leven, in hun eigen tuintje in Lier. Binnenkort hebben Winnie en Jonah trouwens nog wat te vieren: hun eerste huwelijksverjaardag.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven