Temptation Island-verleidster Yasmine zwaar mishandeld – heftige beelden!

0
Temptation Island-verleidster Yasmine zwaar mishandeld – heftige beelden!
Foto: VIJF

Yasmine Pierards deed in 2018 nog mee als verleidster in Temptation Island. De 23-jarige Limburgse verbleef de afgelopen dagen in het ziekenhuis nadat ze in elkaar geranseld werd in haar eigen appartement.

Yasmine hield thuis een kleine afterparty, maar toen één van de gasten niet wou vertrekken liep het volledig uit de hand. Yasmine kreeg enkele rake klappen in haar gezicht en moest haar eigen appartement ontvluchten en om hulp roepen bij de buren.

Yasmine deelt enkele heftige beelden op Instagram waarop haar zwaar mishandelde gezicht te zien is. Ook de bloedvlekken in haar appartement toont Yasmine op Instagram.

“Een man die een vrouw op die manier kan in elkaar slaan is geen man en zal nooit een man worden,” klinkt het hard bij Yasmine. “Wees niet zo dom en naïef als mij en vertrouw niet zomaar iedereen,” deelt Yasmine wat advies aan haar Instagram-volgers.

Yasmine heeft een hersenschudding en ook haar neus en oog zijn zwaar toegetakeld. “Mijn neus is gebroken. Dus binnenkort heb ik een nieuwe neuscorrectie nodig,” aldus Yasmine Pierards op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven