Nathalie Meskens in shock: “Ik kan het nog altijd niet geloven…vreselijk”

0
Nathalie Meskens in shock: “Ik kan het nog altijd niet geloven…vreselijk”
Foto: VTM

Nathalie Meskens deelde donderdag een foto van zichzelf in het mooie Beirut, een foto die zes maanden geleden genomen werd. “Toen nog met Lima in de buik, in Beirut op bezoek geweest bij de schoonfamilie”, schrijft Nathalie Meskens op Instagram. “Het bruisende downtown van Beirut is nu verwoest. Ik kan het nog altijd niet geloven…vreselijk💔mijn medeleven gaat uit naar alle nabestaanden van de slachtoffers en ik denk aan/duim voor alle mensen die op dit moment voor hun leven vechten. Onze familie is gelukkig ongedeerd, bedankt voor de vele ongeruste berichtjes…”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven