Volgers reageren enthousiast op straf niets over Wine Lauwers

0
Volgers reageren enthousiast op straf niets over Wine Lauwers
Foto: Qmusic

Weet jij als mama nog hoelang jij borstvoeding gaf? Wel, Wine Lauwers doet dat na 18 maanden nog steeds. Dochter Sienna geniet vier keer per dag van de verse melk van mamalief. Nog steeds niet Wine van het intieme moment tussen haar en haar anderhalf jaar jonge dochter.

Bij Magnus moést zij noodgedwongen na 13 maanden stoppen, omdat het letterlijk op was én omdat zij toen opnieuw zwanger werd. “Nu kan ik blijven geven op vraag en loopt de boel dus rustig door. Heerlijk dat ik dit m’n meisje kan bieden. Hoe moeilijk het in het begin ging, des te makkelijker is het nu”, schrijft Wine Lauwers op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven