Deborah Leemans worstelt met verdriet, woede en irritatie

0
Deborah Leemans worstelt met verdriet, woede en irritatie
Foto: VIJF

Het was de afgelopen weken verdacht stil op de Instagram van Deborah Leemans. Zij had natuurlijk van een welverdiende vakantie kunnen genieten, maar er was één en ander aan de  hand. Op Instagram schrijft Deborah dat ook je op de sociale media meestal alleen maar het goede, toffe, perfecte, mooie en zo veel meer te zien krijgt. “Maar niets is altijd wat het lijkt; ook ik heb mijn moeilijke, stille momenten. ik wil jullie laten weten dat de laatste weken heel hectisch zijn geweest voor mij op alle gebied. Mijn meter verloren, een hectische zoektocht naar een nieuwe stek, superdrukke dagen op het werk, verdriet, woede, irritaties en zo veel meer heb ik meermaals opzij geschoven en gewoon blijven doorgaan.
Mijn knop “automatische piloot” stond aan”, geeft Deborah op Instagram toe. Ondertussen zijn we weer wat verder en probeert Deborah de draad weer op te pikken. “Ik weet soms zelf niet hoe ik me door deze periode kon vechten; tot mijn dierbaren of zelfs mensen van veraf me erop wezen dat ik misschien ffkes moest gas terug nemen; Waarvoor een enorme dank.”

Deborah luisterde naar de goede raad van haar naasten en besloot meteen in te grijpen. “Ik heb wat “stil” gezeten ook op Instagram hierdoor, maar ik maak er zeker werk van om hier terug verandering in te brengen ! Als ik naar deze foto kijk, besef ik dat ondanks ik in een mindere periode zat; ik weet dat alles goed komt & dat er veel mensen zijn die achter mij staan. Ook aan mijn wederhelft die dag en nacht aan mijn zijde staat.. Een dikke welgemeende danku aan iedereen die er voor mij is, die geduld met mij heeft en die mij oprecht een glimlach kan bezorgen & voor iedereen die het soms moeilijk heeft, trek je op aan de personen naast je, voor je.. Die zetten uiteindelijk de automatische piloot wel af.
Want ook na alles zeg ik tegen mezelf. Deborah, dit zal voorbij gaan & alles komt goed.”

En dat is de juiste spirit. Hopelijk komt Deborah alles snel weer te boven.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven