Lesley-Ann Poppe: “ik stak vettige dingen in mijn mond”

0
Lesley-Ann Poppe: “ik stak vettige dingen in mijn mond”
Foto: Photo News

Lesley-Ann Poppe is ondertussen vijf en een halve maand zwanger maar last van overtollige kilo’s heeft ze nog niet. “Ik ben voorlopig nog maar drie kilo bijgekomen, terwijl ik de vorige twee keer in deze fase al aan tien extra kilo’s zat,” vertelt Lesley-Ann in Story.

De blonde zakenvrouw vindt het echter niet verwonderlijk dat ze haar gewicht beter op peil houdt: “Toen stak ik regelmatig een kaasje en andere vettige dingen in mijn mond, nu heb ik vooral zin in tomaten. Het heeft vast met mijn hormonen te maken, maar voor mijn lijn is het alvast een zegen,” lacht Lesley-Ann Poppe in het weekblad.

Lesley-Ann Poppe kwam bij haar vorige zwangerschap maar liefst 35 kilo bij en deed er drie jaar over om opnieuw op gewicht te raken. “Als ik dat kan inperken door tomaten te eten, ben ik heel tevreden,” lacht Lesley-Ann Poppe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven