KVC Westerlo krijgt geen gelijk van kortgedingrechter

0
KVC Westerlo krijgt geen gelijk van kortgedingrechter
Foto: KVC Westerlo

De kortgedingrechter heeft donderdagnamiddag uitspraak gedaan in de zaak KVC Westerlo tegen de Pro League. De voetbalclub uit 1B had op basis van hun puntentotaal geëist dat zij alsnog naar 1A zouden mogen promoteren en eiste via de kortgedingrechter zelfs een dwangsom van 5 miljoen euro voor elke wedstrijd die zij in 1A niet zouden kunnen spelen.

De kortgedingrechter is volgt de mening van KVC Westerlo echter niet. De Pro League had eerder al verteld dat KVC Westerlo geen schijn van kans zou maken. Volgens het reglement maakte Westerlo geen schijn van kans om alsnog naar 1A te promoveren. De Kemphanen dachten daar echter anders over.

Het licht staat nu op groen voor de start van de voetbalcompetitie 20-21, dit weekend is het zover.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven