Dylan Groenewegen reageert na val van Fabio Jakobsen , geen excuses!

0
Dylan Groenewegen reageert na val van Fabio Jakobsen , geen excuses!
Foto: Isopix

Dylan Groenewegen reageert voor het eerst na val van Fabio Jakobsen Wielrenner Dylan Groenewegen heeft donderdagmiddag via Twitter gereageerd op wat er woensdag tijdens de finale van de openingsetappe van de Ronde van Polen gebeurd is. Groenewegen week duidelijk van zijn lijn af, daar is geen twijfel over mogelijk.

Het duurde tot donderdagmiddag voor Dylan Groenewegen reageerde. “Ik vind het verschrikkelijk wat er gisteren gebeurd is. Ik kan de woorden niet vinden om te beschrijven hoe erg ik het vind voor Fabio en anderen die zijn gevallen of geraakt”, schrijft Groenewegen. “Op dit moment is vooral de gezondheid van Fabio het allerbelangrijkste. Ik denk aan hem, constant”, besluit hij op Twitter.

Opvallend: de wielrenner biedt geen excuses aan voor wat er gebeurd is.

Dylan Groenewegen is uit de koers gezet, hem wacht mogelijk nog een extra schorsing. Hoe zijn ploeg op deze situatie zal reageren, is voorlopig niet duidelijk.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven