Julie Vermeire ontkent geruchten: “ik heb géén relatie met Pasquale”

0
Julie Vermeire ontkent geruchten: “ik heb géén relatie met Pasquale”
Foto: VIER

Julie Vermeire brak enkele maanden na haar overwinning in Dancing With The Stars met haar vriend Willem. Kwatongen beweerden toen dat Julie iets had met danspartner Pasquale. “Belachelijk,” ontkent Julie die geruchten in Dag Allemaal.

“Maar ik snap dat wel, want Pasquale en ik hebben nog steeds een goeie band. En ja, het spatte van het scherm. Maar dat móest. Je moet die connectie met elkaar hebben om zo te kunnen dansen. Pasquale is een professionele danser, dus heeft hij dat letterlijk met ál zijn danspartners,” klinkt het nuchter bij Julie Vermeire.

Julie Vermeire geeft toe dat ze erg naar Pasquale is toegegroeid. “Maar er is nooit iets gebeurd tussen ons. En dat zal ook niet gebeuren. Dus eens en voor altijd: ja, we zijn goed bevriend en nee, we hebben geen relatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven