Wint Regi Penxten Radio 2 Zomerhit? Derde keer, goede keer?

0
Wint Regi Penxten Radio 2 Zomerhit? Derde keer, goede keer?
Foto: DPG Media

De afgelopen jaren was Regi Penxten genomineerd voor Radio 2 Zomerhit, alleen was ene zekere Niels Destadsbader de vorige jaren telkens iets populairder dan Regi. En hoe zit dat dit jaar? Regi heeft samen met Jake Reese en OT dé zomerhit van 2020 te pakken, maar zullen de mensen ook stemmen voor Regi Penxten? Niels Destadsbader heeft een ijzersterke fanbasis en die zijn ondertussen zonder twijfel het onderste uit de kan aan het halen om hun idool voor de vierde keer op rij met de trofee van Radio 2 Zomerhit te gunnen.

“Derde keer op rij genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit! Blijft de liefde overeind? 😉🙏🏻❤️”, vraagt Regi Penxten zich op Instagram af.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven