Slaat Valerie De Booser de bal mis met opvoeding Nono?

0
Slaat Valerie De Booser de bal mis met opvoeding Nono?
Foto:: Photo News

Valerie De Booser en haar zoon Nono spendeerden hun vakantie in Griekenland in het bijzijn van de nieuwe vriend van Valerie. Nono Wauters deelt op Instagram Stories enkele vakantiekiekjes en één foto springt er echt uit…

Op die ene foto zien we hoe Valerie De Booser en Nono hun middelvinger uitsteken naar de camera. Een slecht voorbeeld voor een tienerzoon? Of is het net die puberende tiener die zijn moeder toont hoe tieners zich gedragen… Want het moet gezegd: beide dragen netjes hun mondmasker én we zien op de andere foto’s hoe Valerie en Nono de cultuur van het prachtige land opsnuiven.  

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven