Sarah Ferguson mag alweer feest vieren

0

Amper twee weken na het huwelijk van haar oudste dochter prinses Beatrice, pakt Sarah Ferguson opnieuw uit met heuglijk nieuws. De ex-vrouw van de verguisde Prins Andrew maakte de titels van haar nieuwste boeken bekend.

De nieuwe kinderboeken van Sarah Ferguson zijn getiteld: The Enchanted Oak Tree, Genie Gems Meets Arthur Fantastic en Genie Gems Mission to Devon. De boeken vormen het eerste luik van een deal die Sarah Ferguson sloot met de Australische uitgever Serenity Press.

Sarah Ferguson heeft ondertussen al meer dan 25 (kinder)boeken geschreven en heeft ook een YouTube-kanaal gestart om kinderen te vermaken tijdens de pandemie en de bijhorende lockdown.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven