Eline De Munck ziet het met lede ogen aan: “Dit is heel frustrerend”

0
Eline De Munck ziet het met lede ogen aan: “Dit is heel frustrerend”
Foto: Photo News

Het jaar van Eline De Munck ziet er compleet anders uit dan voorzien was. Met haar Odette Lunettes een nieuwe collectie lanceren in het bijzijn van heel wat bekende mensen, dat zat er dit voorjaar niet in. Mocht niet van de Nationale Veiligheidsraad. En er zijn nog maar zaken die niet leuk zijn voor de onderneemster.

“Als handelaar is de huidige situatie heel frustrerend. Ik heb gisteren twee mensen gehad in mijn brillenwinkel, die gewoon even kwamen kijken”, reageert zij in Het Laatste Nieuws.

Twee passanten die haar winkel op de Meir bezochten en dat over een ganse werkdag. Omzet? Nul euro. “Dat is demotiverend, zeker als je bedenkt dat we in deze periode normaal gesproken heel wat zonnebrillen verkopen. Maar mensen durven niet buiten te komen om effectief een bril aan te schaffen. Persoonlijk denk ik dan ook dat er beter een echte lockdown was ingevoerd. Niet dat ik dat echt wil, maar dan was het tenminste duidelijk”, reageerde Eline De Munck in de krant.

“Hoe de situatie nu is… Daar hebben veel ondernemers onder te lijden. Het is weinig rendabel om als winkel open te blijven, maar als je sluit dan moet je ook niet op steun van de overheid rekenen. Reken daar ook nog eens de kosten bij die je maakt als handelaar om de veiligheid van je klanten te garanderen, terwijl er tegelijkertijd wel wordt afgeraden om naar Antwerpen te komen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven