Bas Birker zet Josje Huisman op haar plaats: “Josje Huisman roept om aandacht”

0
Bas Birker zet Josje Huisman op haar plaats: “Josje Huisman roept om aandacht”
Foto: VRT - Geert Peeters

Josje Huisman heeft op Instagram de vraag gesteld of het niet tijd is voor een grote betoging in Antwerpen. Josje ligt niet meteen wakker van de coronamaatregelen. Het is haar volste recht om die in vraag te steleln. “Een avondklok. Verplichte mondmaskers. Je buren verklikken op aanraden van de politie… In Duitsland wéten ze dat het op die manier niet d egoeie kant op gaat. Wanneer staan we op in Antwerpen?” post Josje bij een foto van de betoging in Berlijn.

“Josje Huisman roept Antwerpenaren op om zich te verzetten tegen coronamaatregelen”, titelt hln.be, een titel die komiek Bas Birker ondertussen aanpaste naar “Josje Huisman roept om aandacht”. Die opmerking krijgt heel wat reacties op de sociale media. Over reacties gesproken, die kreeg Josje uiteraard ook. Sommige mensen begrijpen niet waar Josje mee bezig is en wensen haar zelfs corona toe. “Ik wens niemand corona toe, zoals anderen mij dat wel wensen…omdat ik er andere reden op na hou. Dit is dus wat er komt van al dat angst zaaien en vaag doen over cijfers”, reageert Josje op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven