Het geld lonkt naar Willy Sommers, maar hij gaat het niet doen

0
Het geld lonkt naar Willy Sommers, maar hij gaat het niet doen
Foto: Photo News

Je kon eerder al lezen dat Willy Sommers een appartement heeft in het mondaine Knokke. Het gaat dan niet over een klein appartementje met één slaapkamper en een zetel in de living waar je een bed van kan maken. Neen, het gaat om iets groter exemplaar. Dat besluiten we uit de uitspraak die Willy Sommers eerder in Het Laatste Nieuws deed: dat eerdere huurders vijf jaar geleden vertrokken “omdat het er te groot voor hen was geworden”.

De vastgoedprijzen swingen de pan uit, dat weet de Vlaamse zanger maar al te goed. Meer dan ooit zou hij zijn investering dubbel en dik (en zelfs nog meer) kunnen terugverdienen, maar dat is hij niet meteen van plan. “Als ik wil, kan ik mijn appartement met veel winst verkopen, maar dat ga ik niet doen. Daarvoor zijn we hier met z’n allen veel te graag. Al ben ik niet van plan om definitief te verhuizen: ik kan het Pajottenland niet achterlaten”, glundert Willy Sommers.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven