Christophe uit Blind Getrouwd: “Carl is niet langer mijn minnaar”

0
Christophe uit Blind Getrouwd: “Carl is niet langer mijn minnaar”
Foto: DPG Media

Christophe Ramont uit Blind Getrouwd kan eindelijk een streep trekken onder zijn avontuur in Blind Getrouwd. Zijn echtscheiding met Nick Laenen aan wie hij het ja-woord gaf in het VTM-programma is nu ook officieel een feit. “Sinds kort ben ik helemaal officieel een “gescheiden man,” schrijft Christophe op Instagram.

Die echtscheiding heeft natuurlijk ook gevolgen voor Carl, de nieuwe vriend van Christophe: “De ‘echtscheiding in onderlinge toestemming’ heeft de nodige procedure doorlopen en dus zijn Nick en ikzelf niet langer gehuwd. Per definitie is Carl ook niet langer mijn minnaar,” lacht Christophe op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven