Conner Rousseau: “dat is echt een genot”

0
Conner Rousseau: “dat is echt een genot”
Foto: VTM

Spa-voorzitter Conner Rousseau is tijdens de lockdown begonnen met ‘intermittent fasting’, waarbij je je ontbijt uitstelt en na je avondmaal niets meer eet. De 27-jarige politicus geeft toe dat hij het moeilijker heeft om o zijn voeding te letten nu er weer vaker buitenshuis wordt vergaderd, maar dat 14 à 16 uur per dag vasten doet Rousseau nog steeds.

Conner Rousseau houdt ook van koude douches, lezen we in TV Familie. “De koude douches zijn een genot geworden.” Koude douches zijn net als het hongergevoel een prikkel die je kan toevoegen om je lichaam uit te dagen. “Ik had nood aan wat extra energie en zit nu scherper in mijn hoofd,” vertelt Conner Rousseau.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven