Bart Tommelein niet happy: “Er zijn leukere momenten in het leven”

0
Bart Tommelein niet happy: “Er zijn leukere momenten in het leven”
Foto: Photo News

Voor Oostends burgemeester Bart Tommelein was het vrijdagavond schrikken toen hij vernam wat er zich in het station van Oostende afspeelde.  Door problemen met een trein konden er lange tijd geen treinen in het station vertrekken en dat zorgde voor een niet te overziene rij wachtenden.  Heel wat mensen hebben een paar uur moeten wachten voor zij een trein huiswaarts konden nemen. De politie kwam eraan te pas om de orde te handhaven. Op beelden op Twitter is te zien hoe verschillende mensen over de dranghekken sprongen in de hoop sneller thuis te geraken.


Bart Tommelein vertelde aan Het Laatste Nieuws dat de politie prima werk heeft geleverd om alle mensen op een rustige manier hun trein te laten nemen. Op Twitter ontsnapte de burgemeester van Oostende niet aan kritiek, maar veel meer kon hij niet doen. Een technisch defect heeft ook hij niet in de hand. “Er zijn leukere momenten in het leven.”

De burgemeester van Oostende is hoe dan ook tevreden met de inzet van het zomerteam en de strandpolitie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven