Marc van Ranst haalt uit naar toeristen

0
Marc van Ranst haalt uit naar toeristen
Foto: Isopix

Viroloog Marc van Ranst zag vrijdagavond op Twitter de beelden van de vele wachtende dagjestoeristen aan het station van Oostende. Daar was chaos ontstaan nadat er een technisch defect in een seinhuis was ontstaan. Honderden mensen stonden in en rond het station op hun trein te wachten. De politie moest ingrijpen en moest voorkomen dat mensen over de geplaatste dranghekken sprongen.

“Beste toeristen, Oostende was vandaag een ramp, zowel op het strand als in het station”, schreef hij op Twitter.  Maar na een opmerking van burgemeester Bart Tommelein verdween de tweet.

Op Facebook deelde Marc van Ranst vrijdagavond dit bericht: “Op het strand van Oostende, de dijk en in de straten verliep alles blijkbaar goed georganiseerd. Maar het treinstation van Oostende was een ramp. Je kan het coronavirus vergeten, maar het coronavirus vergeet jullie niet. Op deze manier zitten we sito presto allemaal terug in ons kot met een volledige lockdown aan onze bermuda! Dit lijkt een moeilijk te bereiken deel van onze bevolking. We moeten influencers vinden in hun leefwereld zodat we hen ook kunnen uitleggen dat iedereen voorzichtig moet zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven