Zo mooi, Leen Dendievel bekommerd om collega’s : “We hebben elkaar nodig “

0
Zo mooi, Leen Dendievel bekommerd om collega’s : “We hebben elkaar nodig “
Foto: Photo News

Leen Dendievel brengt momenteel veel tijd door met haar man Udo, samen komen zij deze coronacrisis zonder twijfel door. De twee zijn ondertussen al enkele jaren getrouwd en proberen ook in deze moeilijke tijden te overleven en er voor elkaar te zijn. Maar Leen denkt ook aan de vele collega’s die het mogelijk nog moeilijker hebben. Tot hen richt Leen zich op Instagram: “Lieve collega’s, artiesten, kunstenaars, makers, …. Het ziet ernaar uit dat we pas in 2021 (geen pessimist, wel een realist) zullen kunnen doen wat we het liefste doen. Onze passie. Onze job”, zo start Leen Dendievel haar bericht.

Met de oproep “Laat ons in de tussentijd een steun zijn voor elkaar. Elkaar in de kleine projecten, creaties, ideeën, … ondersteunen. We hebben elkaar nodig”, hoopt Leen Dendievel enkele van haar collega’s op een eenvoudige manier een positief gevoel te bezorgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven