Ann Pira trekt pijnlijke conclusie: “Ik heb gefaald”

0
Ann Pira trekt pijnlijke conclusie: “Ik heb gefaald”
Foto: VRT

Ann Pira blikt in Story terug op haar echtscheiding met Herbert Bruynseels. De actrice die als wervelwind Nancy door Thuis raast geeft toe dat haar kijk op de liefde sinds haar echtscheiding veranderd is. “Herbert en ik hebben lang gevochten voor onze relatie, omdat je naar de kinderen toe als gezin wilt samenblijven, dus in het begin voelde ik mij wel gefaald,” onthult Ann Pira in Story.

De echtscheiding verliep zonder veel ruzie, maar toch noemt Ann Pira het een rouwproces waar ze doorheen moest. Als alleenstaande moeder met twee kinderen, voelde ze ook de financiële onzekerheid. Bij Thuis had ze immers nog geen vast contract en was Nancy slechts een gastrol.

Ondertussen heeft Ann Pira de breuk verwerkt en kan de actrice haar echtscheiding plaatsen, maar toch is haar kijk op de liefde gaandeweg veranderd. “Ik ben ervan overtuigd dat je de liefde niet alleen moet zoeken bij één partner of persoon, maar bij iedereen rondom je: je kinderen, familie, vrienden en collega’s,” klinkt het bij Ann Pira in het weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven