Matthias Schoenaerts in ’Lockdown’

0
Matthias Schoenaerts in ’Lockdown’
Foto: Photo News

Hoe lang is het geleden dat we Matthias Schoenaerts nog eens in eigen land zagen acteren? Dat is geleden van ‘Le Fidèle’, een film die in 2017 in  première ging. Nadien zagen we Matthias Schoenaerts amper in België aan het werk, zijn graffiti-kunstwerken buiten beschouwing gelaten.

Maar in november speelt de internationaal befaamde acteur mee in de minireeks ‘Lockdown’. En mini mag je echt letterlijk interpreteren: ‘Lockdown’ bestaat uit 12 van elkaar losstaande verhalen die zich in de bezoekruimte van een gevangenis afspelen. Elke aflevering heeft een andere cast en zelfs een andere crew. In één van de afleveringen zal Matthias Schoenaerts te zien zijn. Die had amper één draaidag nodig om alle scènes te spelen en dat is op zich niet zo verwonderlijk: een aflevering van ‘Lockdown’ duurt amper 10 minuten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven