Nieuwe vriend stelt Valerie De Booser gerust: ‘Gene paniek’

0
Nieuwe vriend stelt Valerie De Booser gerust: ‘Gene paniek’
Foto: Photo News

Er komen opvallend veel reacties op de meest recente foto van Valerie De Booser op Instagram. Op het sociale medium deelde de ex-vrouw van Koen Wauters een foto van zichzelf in het kader van de femicide-challenge. Valerie De Booser in zwart-wit, het heeft wel iets.

“Thank you to all the wonderful women who nominated me.. I see you. I feel you. Let’s all stand together”, schrijft Valerie De Booser. De reacties liegen er niet om. Hoewel de foto niet zo speciaal is, vinden de meeste mensen het beeldje mooi. Catherine Moerkerke noemt Valerie De Booser zelfs een ‘beest’ en mogelijk heeft Dirk, het lief van Valerie, dat ook al mogen ondervinden. “Nono en ik voelen en zien u hier ook zene op congé… gene paniek”, schrijft Dirk op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven