Jake Reese gooit carrière drastisch om: “ik ga geen dance brengen”

0
Jake Reese gooit carrière drastisch om: “ik ga geen dance brengen”
Foto: DPG Media

Jake Reese heeft zijn eerste solosingle klaar. “Veel kan ik er nog niet over kwijt, maar het is een duet met een Vlaams iemand,” onthult de zanger die samen met Regi al drie zomers lang de hitparades domineert.

Jake Reese zal zijn solosingle echter onder zijn eigen naam Jaap Reesema uitbrengen en ook het dancegenre keert de zanger de rug toe. “Ik ga geen dance brengen, eerder emotionele nummers. In het Nederlands, want in mijn moedertaal kan ik mijn gevoelens het beste overbrengen op mijn publiek,” klinkt het bij de 35-jarige Nederlander die momenteel met ‘Kom Wat Dichterbij’ zijn derde zomerhit op rij scoort met Regi.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven