Familie-acteur Ray Verhaeghe: “ik heb me echt eenzaam gevoeld”

0
Familie-acteur Ray Verhaeghe: “ik heb me echt eenzaam gevoeld”
Foto: Photo News

Ray Verhaeghe kennen we allemaal als Albert uit Familie. De 94-jarige acteur geeft toe dat hij het best moeilijk heeft gehad met het isolement tijdens de lockdown. “Ik voelde me toch zo’n beetje gevangen in mijn eigen kot,” onthulde de acteur onlangs in Story. “Bij momenten heb ik me echt eenzaam gevoeld.”

Ray Verhaeghe onthult dat hij het ondertussen wel al gewend is om alleen te zien, aangezien zijn vrouw al vijftien jaar overleden is, maar nu was het toch anders: “Iedereen was echt op zichzelf aangewezen.”

Ray Verhaeghe woont al 56 jaar op dezelfde plek en de acteur zocht de afgelopen maanden zijn toevlucht in zijn tuin. “Zodra er een beetje zon was, kon ik toch even uit mijn cocon,” aldus Ray Verhaeghe die op die manier contact had met de natuur, de beentjes wat kon strekken en naar de passerende mensen kon kijken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven