Willy Sommers stopt ermee: ‘Het interesseert me niet meer’

0
Willy Sommers stopt ermee: ‘Het interesseert me niet meer’
Foto: Photo News

Willy Sommers heeft al 30 jaar een appartement aan de kust, dat vertelt hij in Het Laatste Nieuws. Van die 30 jaar verhuurde hij zijn stekje in Knokke, tot de huurders vijf jaar geleden hun contract opzegden. Voor het eerst begon de zanger zelf van zijn investering te genieten. “Als het mooi weer is, komen wij nu naar zee. Ik ben er heel blij om, want nu al mijn optredens door corona zijn weggevallen, heb ik veel tijd om hier door te brengen.”, reageert Willy Sommers in Het Laatste Nieuws.

“Als het mooi weer is, hoef je helemaal niet naar het buitenland, want België is prachtig. Als we aan onze kust komen, zijn we meteen in vakantiestemming. Ook dit jaar gaan we niet verder dan hier, want in coronatijden op een vliegtuig stappen, zie ik niet zitten. Trouwens, hoe ouder ik word, hoe minder het me interesseert om nog naar het buitenland te gaan”, klinkt het verder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven