Heet het lief van Marie Verhulst wel écht Jef?

0
Heet het lief van Marie Verhulst wel écht Jef?
Foto: Photo News

In ‘De Zomer Van’ vertelde Marie Verhulst vorige week over haar lief.

“Hij heet Jef en hij werkt achter de schermen van Studio 100”, vertelde Marie Verhulst aan Eric Goens. Maar of het lief van Marie Verhulst écht de voornaam Jef draagt? Die kans lijkt ons vrij klein te zijn.

Vooral ook omdat de opvolger van Gert Verhulst tijdens de repetities voor de afscheidsshow vorig jaar ook ‘Jef’ genoemd werd. En uiteindelijk zou het Marie zijn. Volgens ons is de naam Jef niet meer dan een schuilnaam voor het échte lief van Marie. De familie Verhulst en hun openheid over hun liefdesleven, dat is nooit een goede combinatie geweest. Waarom zou Marie nu plots wél de naam van haar lief open en bloot op tafel leggen?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven