Amber uit Temptation Island: “Droom in 1 klap weggeveegd”

0
Amber  uit Temptation Island: “Droom in 1 klap weggeveegd”
Foto: Arda Türker

Eerder deze maand raakte bekend dat Amber Van Geert en Arda Turker uit ‘Temptation Island’ een kindje verwachten. Dat was ook voor het koppel één grote verrassing. Dat Amber op een natuurlijke manier zwanger zou kunnen geraken, dat werd op voorhand zelfs als een mirakel beschouwd.

“Toen ik 2,5 jaar geleden in het ziekenhuis belande met complicaties van mijn pas gestoken spiraaltje en te horen kreeg dat het zo goed als onmogelijk was om op natuurlijke wijze zwanger te worden stortte mijn wereld in. Al altijd dromend van een groot gezin, al altijd dromend van 3 prachtige kindjes in 1 klap weg geveegd. De opvolgende periode geen anticonceptie waar mijn lichaam goed op reageerde “achja het is toch niet nodig, het kan toch niet.” 2 jaar verder en ik leer jou kennen”, schrijft Amber aan haar geliefde Arda. En die laatste bleek enorm begripvol te zijn voor de situatie. “We zouden er wel iets op vinden als we ooit aan kinderen willen beginnen maar dat was nu nog niet op de planning aangezien we nog maar heel pril samen waren. En toen gebeurde het, ik noem het een mirakel, 2,5 jaar geleden te horen krijgen dat het op natuurlijke wijze niet mogelijk ging zijn, toen in een relatie zittende en het daarbij nooit gebeurde”, gaat Amber verder.

“Vol ongeloof, paniek maar diep vanbinnen ook blij want wat ooit niet mogelijk was, was met jou mogelijk geworden. Op dat moment besefte ik dat wat wij hebben gewoon meant to be is. Op dat moment besefte ik dat jij degene bent die is weggelegd voor mij, dat jij mijn soulmate bent. Ik kan niet beschrijven hoe gelukkig jij mij maakt en hoe dankbaar ik ben dat het lot ons bij elkaar gebracht heeft. Ik ben zeker dat het lot ons een prachtige toekomst tegemoet heeft en we deze mogen delen met een prachtige baby die op komst is.”

Op 21 december aanstaande is het zover en daar kijkt Amber samen met Arda enorm naar uit.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven