Stien Edlund is teleurgesteld in sommige mensen: “dit moet iedereen weten”

0
Stien Edlund is teleurgesteld in sommige mensen: “dit moet iedereen weten”
Foto: Geert Brams

Voor TikTok-ster Stien Edlund zijn het heftige tijden. Door corona is zij een deel van haar vrijheid kwijt en dat zorgt ervoor dat zij niet alles kan doen wat zij zou willen doen. Door de opmars van het coronavirus ziet het er niet meteen naar uit dat we snel weer in een ‘normaal’ leven terechtkomen.

Een belangrijk onderdeel in de bestrijding van Covid-19 is de contacttracing, daar is al heel wat om te doen geweest.

“Sommige dingen hou ik liever privé, maar als ik gecontacteerd word door de mensen van contactopvolging, dan vertel ik met wie ik contact had”, schrijft Stien op Instagram.”Want stel nu dat ik besmet zou zijn met het coronavirus, dan moeten alle mensen met wie ik contact heb gehad, dat weten. No worries: dat gebeurt volledig anoniem. Als ze bellen, werk hieraan

mee”, smeekt Stien op haar sociale media. Het is de ook weer een manier waarop jij helpt het coronavirus tegen te houden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven