Pieter Loridon haalt uit naar Marc Van Ranst

0
Pieter Loridon haalt uit naar Marc Van Ranst
Foto: Vipnieuws

De oproep van Marc Van Ranst om niet naar Antwerpen af te zakken, is bij Pieter Loridon in het verkeerde keelgat geschoten. Van Ranst schrijf op Twitter dat Antwerpen een bruisende en fantastische stad is, en een bezoek meer dan waard is. “Maar niet nu. Antwerpen strijdt momenteel tegen een grote Covid19-uitbraak. Plan graag uw bezoek aan Antwerpen wanneer deze uitbraak weer onder controle is.”

Een uitspraak waar Pieter Loridon het niet mee eens is. Loridon heeft een zaak in Antwerpen en die wil hij liefst draaiende houden. “Bedankt Marc! Met z’n allen naar zee dan? Hou jij je bij je leest man & politiek neutraal. Ik begin me heel hard af te vragen -als jij effectief bij je leest had gebleven- of je dit virus dan ook beter zou hebben ingeschat? Of wissel je altijd als een haan op een kerktoren zoals je deed bij de nutteloosheid van mondmaskers? Dat ben jij toch hè Marc?”, schrijft Loridon op Facebook.


Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven