Koen Wauters in paniek: “Shit”

0
Koen Wauters in paniek: “Shit”
Foto: Qmusic

Aan alle mooie liedjes komt een eind, ook Koen Wauters is tot dat besef gekomen. Vrijdagavond stond Koen samen met de rest van de bende van Clouseau op het podium van de Q Hotspot in Oostende. Clouseau gaf er een bijna twee uur durend concert en dat voor zo’n 400 gelukkige toeschouwers.

De muzikanten en Koen gaven zich volledig, het was dan meteen het laatste optreden met Clouseau voor dit jaar. “Gisteren bij Qmusic te gast op de Qhotspot in Oostende. Zo hard genoten dat het pijnlijk is te beseffen dat dit ook meteen het laatste optreden was dit jaar… Shit”, schrijft Koen Wauters op Instagram. “Blijf gezond allemaal en doe daarvoor het nodige!!, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven