Sam De Bruyn verbaast zichzelf: “ik heb geleerd me te vervelen”

0
Sam De Bruyn verbaast zichzelf: “ik heb geleerd me te vervelen”
Foto: Qmusic

Sam De Bruyn is altijd een bezig bijtje maar tijdens de lockdown heeft hij zowaar geleerd zich te vervelen. De radiomaker zag in het voorjaar een reis naar Japan geannuleerd door de coronacrisis en tijdens die periode werd hij niet verwacht bij Qmusic dus plots zat hij twee weken thuis.

“Drie dagen heb ik me beziggehouden met klusjes, de overige elf heb ik me verveeld. Dat deed zo’n deugd,” doet Sam De Bruyn een verrassende uitspraak in Story. “Ik heb daar echt van genoten, ook al moest ik er wel even aan wennen,” aldus de presentator. “Ik heb de neiging om altijd iets productiefs te willen doen. Straf genoeg zorgde de verveling er net voor dat ik creatiever werd,” verbaasde Sam De Bruyn zichzelf.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven