Dit vond Daphne Paelinck totaal onverantwoord van Steven Van Gucht

0
Dit vond Daphne Paelinck totaal onverantwoord van Steven Van Gucht
Foto: VRT

Voor Thuis-actrice Daphne Paelinck mogen de coronaboetes gerust van 250 naar 2.500 euro opgetrokken worden. Concreet heeft zij het dan over boetes voor mensen die naar lockdownfeestjes gaan. “Want die mensen weten maar al te goed dat ze iets verkeerd doen”, vertelde Daphne Paelinck in Dag Allemaal.

Maar ook over Steven Van Gucht is Daphne kritisch in het weekblad. “Ik ben toch blij dat Marc Van Ranst er is. Ik zie hem als ’n soort vaderfiguur voor ons allen. Soms word ik echt angstig door al dat negatieve nieuws, maar als ik Marc heb gehoord, word ik weer kalmer. Ik vond het wel onverantwoord toen zijn collega Steven Van Gucht zei dat hij geen mondmasker droeg bij het winkelen”, reageerde Daphne in het populaire weekblad.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven