Luc Appermont vreest Bart Kaëll te verliezen

0
Luc Appermont vreest Bart Kaëll te verliezen
Foto: Photonews

Bart Kaëll verliezen, dat is het ergste wat Luc Appermont in zijn leven nog zou kunnen overkomen. “Wij zeggen altijd dat we ons moeten voorbereiden op de dag dat we alleen verder moeten”, vertelde Luc Appermont aan Het Nieuwsblad.

Luc, ondertussen 70 jaar, heeft thuis iemand van om en bij de 60 rondlopen.”Ik ben de oudste en ik heb al vaak tegen Bart gezegd: Beloof mij dat je niet in een hoekje gaat zitten kniezen, maar dat je doorgaat met je leven. We proberen elkaar daarin te stimuleren”, vertelde Luc in Het Nieuwsblad. “Maar wat er gaat gebeuren als het moment daar is, kan niemand voorspellen”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven