Miguel Wiels geeft verslaving toe: “Ik doe dat 20 keer per dag”

0
Miguel Wiels geeft verslaving toe: “Ik doe dat 20 keer per dag”
Foto: Photo News

Voor Miguel Wiels is connected blijven iets belangrijk, dat vertelde hij aan Het Laatste Nieuws. Maar op vakantie en vooral in zijn appartement in Oostduinkerke, komt de componist en muzikant tot rust. “Als ik aan zee ben, komt mijn leven altijd in een lagere versnelling terecht. Ik check mijn mails dan maar drie in plaats van twintig keer per dag”, geeft Miguel Wiels toe.

Miguel Wiels is iemand die altijd bezig wil zijn, maar op vakantie komt hij toch op één of andere manier tot rust. “Ik ben iemand die moeilijk kan stilzitten, maar ik geniet er wel van dat alles aan de zee iets trager verloopt. Dat er tijd wordt genomen om voor het eten eerst te aperitieven, bijvoorbeeld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven