De Buurtpolitie-actrice maakt zich boos op Facebook: dit is er gebeurd

0
De Buurtpolitie-actrice maakt zich boos op Facebook: dit is er gebeurd
Foto: VTM

Tranen bij De Buurtpolitie-actrice Nicoline Hummel. Enkele weken geleden is haar papa overleden, gene prettig nieuws dus. En net zoals alle ander afscheidsplechtigheden, was die in beperkte kring, hij verdiende een ander afscheid.
“We hebben hem 3 weken geleden begraven met stil verdriet. Heel stil. Geen grote afscheidsdienst met veel mensen. Want dat mocht niet door Corona. We waren er niet bij toen hij stierf. Want dat mocht niet door Corona. We hebben hem niet meer geknuffeld, geen hand meer vastgepakt toen we hem de laatste keer zagen”, reageert Nicoline Hummel op Facebook.

Nicoline nam een tijdje geleden een nummer op, speciaal voor haar vader. Tot overmaat van ramp heeft hij dat nummer niet meer kunnen horen: één dag na de opname overleed de man namelijk.

De actrice volgt de actualiteit uiteraard ook en maakt zich op Facebook boos op de mensen die de regels niet volgen. “Ik word kwaad als ik vandaag mensen zie die zich niet aan de regels houden. Geen mondmasker dragen, geen afstand houden… Ik word kwaad als ik mensen zie feesten in groep of gezellig dicht bij elkaar selfies zie maken. Want ik mocht mijn papa zijn hand niet vasthouden”, klinkt het emotioneel. In tijden van afscheid heeft iedereen nood aan knuffels, maar dat mocht niet. “En niemand heeft dicht tegen mij aangezeten op de begrafenis. Niemand heeft mijn hand vastgepakt of me geknuffeld.”

De actrice doet dan ook een emotionele oproep op Facebook: “Ik ben lang niet de enige die dit meemaakt. Helaas… Dus alsjeblieft, doe het voor elkaar. Was je handen, hou afstand, draag je mondmasker… Misschien kunnen we elkaar dan binnenkort knuffelen.”

Wijze woorden van Nicoline Hummel.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven