An Lemmens beschermt dochter tegen gruwel van de media

0
An Lemmens beschermt dochter tegen gruwel van de media
Foto: Photo News

Een foto van de dochter van An Lemmens in de media? Dat zal je de eerste jaren niet zien. Voor geen geld van de wereld zal An Lemmens haar dochter herkenbaar opvoeren in de media. An Lemmens en de populaire media, dat is geen goede combinatie. An Lemmens heeft zo haar eigen gedacht over ‘de boekskes’.  Die boekskes zouden haar dochter dolgraag eens afbeelden, maar dat zal An Lemmens zeker en vast vermijden. Daarom ook dat zij haar dochter van vijf jaar wel fotografeert, maar haar gezichtje bedekt op de sociale media. “Omdat ik gruwel van de gedachte dat ze in een boekje of op een showbizzsite zou terechtkomen”, schrijft An Lemmens op Instagram.

De dochter van An heeft er zelf niet voor gekozen om de dochter van een bekend iemand te zijn. An heeft dan ook redenen te over om haar dochter af te schermen. “Omdat ik het griezelig vind dat iedereen ter wereld zo maar grip zou krijgen op ons privéleven. Omdat ze er zelf niet voor gekozen heeft een “bekende” mama te hebben. Omdat ze zelf misschien helemaal niet wil dat anderen haar herkennen. Omdat ze met 5 jaar absoluut te jong is om te beseffen wat sociale media en bekendheid kunnen teweegbrengen. Omdat er enge viezerds online zitten die meer zien dan een schattige kleuter. Omdat ik niet wil dat ze met al die dingen nu al bezig moet zijn. En omdat ik niet voor een ander moet beslissen wat ik van hen openbaar deel met wildvreemden”, klinkt het.

Dit bericht bekijken op Instagram

Natuurlijk ben ik de cliché trotste moeder ter wereld. Ik vind mijn kind oprecht het mooiste, liefste, slimste, grappigste mensje ter wereld. Sta er elke dag versteld van dat ik haar zélf gemaakt heb. Waarom ik haar dan niet “tentoonstel” op sociale media? Waarom ik haar zo afscherm, en ik haar (mooiste) hoofdje (ter wereld) bedek met een appeltje als ik dan tòch iets deel? Omdat ik het griezelig vind dat iedereen ter wereld zo maar grip zou krijgen op ons privéleven. Omdat ze er zelf niet voor gekozen heeft een “bekende” mama te hebben. Omdat ze zelf misschien helemaal niet wil dat anderen haar herkennen. Omdat ze met 5 jaar absoluut te jong is om te beseffen wat sociale media en bekendheid kunnen teweegbrengen. Omdat er enge viezerds online zitten die meer zien dan een schattige kleuter. Omdat ik niet wil dat ze met al die dingen nu al bezig moet zijn. En omdat ik niet voor een ander moet beslissen wat ik van hen openbaar deel met wildvreemden. Omdat ik gruwel van de gedachte dat ze in een boekje of op een showbizzsite zou terechtkomen. Ik bescherm mijn kind haar veiligheid, haar privacy. Helaas respecteert niet iedereen dit. Daarom een welgemeende dankjewel aan iedereen die hier wél respect en begrip voor heeft 🙏🏻 #protectmykid #offlinekid

Een bericht gedeeld door 𝔸ℕ 𝕃𝔼𝕄𝕄𝔼ℕ𝕊 (@anlemmensofficial) op

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven