Pat Krimson over mondmaskerplicht: “Het zijn vijgen na Pasen”

0
Pat Krimson over mondmaskerplicht: “Het zijn vijgen na Pasen”
Foto: Qmusic

Pat Krimson spaart zijn kritiek op het beleid van de regering niet. De afgelopen maanden heeft hij zich op Facebook meermaals negatief uitgelaten over de beslissingnemers van ons land.

Sinds kort kan je bij de apotheek mondmaskers gaan afhalen. “Ik droeg als één van de allereersten een mondmasker toen de pandemie ons land helemaal verlamde”, vertelt Pat Krimson in Dag Allemaal. “Maar dan moest het niet, omdat onze regering er niet in slaagde om ons te bevoorraden. En nu er nog amper mensen overlijden, maken ze het verplicht. Vijgen na Pasen”, reageert Pat Krimson.

Pat Krimson wil één en ander zeker niet minimaliseren, maar volgens hem liggen er in de ziekenhuizen meer mensen met longkanker dan met Covid-19. “Maar je mag wel blijven roken”, merkt Pat Krimson op.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven