Toen Evy Gruyaert dit hoorde, viel zij van haar stoel

0
Toen Evy Gruyaert dit hoorde, viel zij van haar stoel
Foto: Photo News

De opnames van ‘Stukken Van Mensen’ zijn opnieuw begonnen en dat is voor Evy Gruyaert echt wel wennen. Kunstkenner Patrick Vandervorst is er voor de eerste keer in jaren niet meer bij. De man volgt in Rome een opleiding tot priester.

Evy Gruyaert schrok toen zij dat nieuws hoorde. “Ik viel van mijn stoel”, vertelde zij tijdens een interview met Gazet Van Antwerpen.

“Ik wist wel dat het zijn jongensdroom was, maar hij was op en punt in zijn leven dat hij op zakelijk vlak veel had opgebouwd. Ik dacht dat het bij dromen zou blijven. Daarom heb ik respect voor zijn beslissing om zijn leven compleet anders in te richten. Ik ben nu al jaloers op de mensen die later in zijn parochie terechtkomen, want die gaan een toffe priester krijgen”, lacht Evy Gruyaert

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven