Coronacrisis heeft zware gevolgen voor James Cooke

0
Coronacrisis heeft zware gevolgen voor James Cooke
Foto: Photo News

James Cooke leidt samen met zakenpartner Bob het theaterbedrijf Uitgezonderd. Hun musical Pocahontas moest noodgedwongen uitgesteld werden naar 2021. Hoe zwaar weegt de coronacrisis op het bedrijf?

“We hebben aan het begin van de coronaperiode een noodplan uitgeschreven, waardoor we dit zullen overleven,” onthult James Cooke in Story. “We zijn een gezond huis, maar als er geen geld binnenstroomt, heeft dat uiteraard gevolgen. Onze vaste mensen staan op technische werkloosheid en mijn vennoot Bob en ik keren onszelf geen loon meer uit.”

James Cooke geeft toe dat het financieel niet vanzelfsprekend is. Ook James’ verloofde Dorian moet immers rondkomen van een werkloosheidsuitkering. “Gelukkig hebben we wat reserve kunnen aanleggen en heb ik nog mijn tv-werk voor VIER. Sowieso smijten Dorian en ik het geld niet langs ramen en deuren naar buiten,” vertelt James Cooke in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven