Echtgenote doet onthulling over Werner De Smedt: “hij is niet snel tevreden”

0
Echtgenote doet onthulling over Werner De Smedt: “hij is niet snel tevreden”
Foto: Photo News

Werner De Smedt stapte op 17 juli op tram 5 en bij die vijftigste verjaardag hoorden heel wat pakjes. Dat zou je althans denken, maar Julie, de echtgenote van de Familie-acteur, gaf in Story toe dat ze gestopt is met cadeaus te kopen voor Werner. “Hij is niet snel tevreden,” onthulde Julie in het weekblad.

Maar daar is Werner De Smedt het helemaal niet mee eens. De acteur geeft toe dat hij wel vaker te horen krijg dat hij op het vlak van cadeaus geen gemakkelijke mens is, maar dat vindt hij nonsens: “Ik ben eigenlijk de makkelijkste mens ter wereld,” klinkt het resoluut bij Werner De Smedt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven