Dan is Bart Kaëll zo blij als een klein kind

0
Dan is Bart Kaëll zo blij als een klein kind
Foto: Photo News

Bart Kaëll en Luc Appermont hebben de afgelopen maanden vele honderden kilometers met de fiets afgelegd. De twee wonen in Vlaams-Brabant en daar is het redelijk heuvelachtig. De twee nemen sinds een tijdje de elektrische fiets, dat bolt wat makkelijker. “Ik zet mijn fiets altijd in eco-stand, want ik wil tenminste nog het gevoel hebben dat ik zelf beweeg”, vertelt Luc Appermont in het weekblad Primo.

“Bart gebruikt liever de sportstand. Hij moet dan maar de helft minder inspanning leveren, maar daardoor is zijn batterij wel dubbel zo snel leeg”, lacht Luc Appermont. “Bart is zo blij als een klein kind wanneer hij als eerste bovenop een berg aankomt”, besluit Luc in Primo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven