Sam De Bruyn ontroostbaar na overlijden oma

0
Sam De Bruyn ontroostbaar na overlijden oma
Foto: Qmusic

Qmusic-presentator Sam De Bruyn heeft dinsdag meermaals een traantje moeten laten: zijn oma Simonne is namelijk overleden, dat laat de presentator weten.

De afgelopen maanden heeft Sam De Bruyn zijn oma amper kunnen zien, dat lukt alleen nog via een videocall vanuit het verzorgingstehuis waar zij verbleef. Daar was Simonne in goede handen. Zij was bijzonder voorzichtig en toch heeft corona haar klein gekregen.

“Vandaag is mijn oma toch overleden aan Covid-19. Dat voelt heel oneerlijk”, schrijft De Bruyn. “Ze kreeg niet eens meer de kans om me te zeggen dat ik te mager sta, dat mijn haar nu toch echt te lang is, dat mijn schoenen zo vuil zijn en dat ik te veel lelijke woorden zeg op TV. We gaan haar commentaar heel hard missen”, besluit hij in zijn eerbetoon.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven