Lachen met Maggie De Block, maar zij blijft serieus

0
Lachen met Maggie De Block, maar zij blijft serieus
Foto: Photo News

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block verraste dinsdag in het parlement. Maggie De Block had een mondmasker op met daarop de afbeelding van haar eigen gezicht, daar kon zij zelf best wel om lachen.

Waar De Block minder om kan lachen is het toenemend aantal besmettingen als gevolg van Covid-19. De nationale Veiligheidsraad moet straks beslissingen nemen over het al dan niet versoepelen van de maatregelen, maar met cijfers die weer stijgen is er weinig enthousiasme om de teugels nu al opnieuw was losser te laten hangen.

Eén ding staat vast: eerdere versoepelingen zullen vandaag niet teruggedraaid worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven