Pijnlijke relatiebreuk voor Anke De Ridder en Alexandra Potvin

0
Pijnlijke relatiebreuk voor Anke De Ridder en Alexandra Potvin
Foto: vipnieuws.be

Dag Allemaal pakt deze week uit met een liefdesprimeur, helaas geen prettige. Anke De Ridder en Alexandra Potvin zijn niet langer een koppel. De twee kwamen twee zomers geleden met hun relatie naar buiten en waren meermaals samen in het openbaar te zien. Dag Allemaal schrijft dat de twee niet langer samen zijn, dat bevestigen Alexandra en Anke ook in een gezamenlijke reactie. “Na twee intense, mooie jaren samen hebben we met pijn in onze harten en uit liefde voor elkaar besloten om elk onze eigen weg te gaan. We wensen deze hartverscheurende breuk in alle rust en privacy te verwerken”, klinkt het.

Anke ontkent in Dag Allemaal dat er een derde in het spel is. “Jammer dat men er bijna van uitgaat dat er wel een derde moét zijn, maar dat is bij ons zeker niet het geval. Alexandra en ik kunnen nog door één deur, we bellen nog met elkaar”, klinkt het.

De breuk is nog vrij recent, één en ander moet dus ook nog verwerkt worden. Voor Anke is deze breuk een zoveelste harde klap. Een tijdje geleden nog trok Ruud De Ridder de stekker uit het Echt Antwaarps Theater. “Het is de wet van Murphy. Alles wat kan misgaan, gaat ook mis. Wie mij goed kent, weet dat ik nooit bij de pakken blijf neerzitten”, besluit Anke De Ridder.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven