Goed en slecht nieuws voor de fans van FC De Kampioenen

0
Goed en slecht nieuws voor de fans van FC De Kampioenen
Foto: Photo News

De knoop is doorgehakt: de volledige cast van ‘Fc De Kampioenen’ gaat één nieuwe aflevering maken. Normaal gezien zouden er volgend jaar 8 nieuwe afleveringen worden uitgezonden om zo de dertigste verjaardag van ‘Fc De Kampioenen’ te vieren, maar die nieuwe reeks komt er niet meer schrijft Het Laatste Nieuws.

Door het overlijden van Johny Voners was er weinig animo om de acht afleveringen op te nemen, maar de makers en de VRT zijn tot een vergelijk gekomen: er komt nog dit jaar een tribute-aflevering om de meest stuntelige keeper te eren. Xavier Waterslaeghers komt via flashbacks in de aflevering die rond de feestdagen van dit jaar op het scherm te zien zal zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven