Echtgenote Werner De Smedt over recente aankoop: “dit vraagt financiële offers”

0
Echtgenote Werner De Smedt over recente aankoop: “dit vraagt financiële offers”
Foto: Photo News

Werner De Smedt heeft eindelijk rust gevonden. Niet in het minst dankzij zijn echtgenote Julie en zijn negenjarig zoontje Roman. Het gezin deed onlangs een belangrijke investering, maar die lijkt nu al te renderen. Al hangen er ook financiële gevolgen aan vast.

De Familie-acteur besloot onlangs een zwembad te laten aanleggen in de tuin. “Het water is verwarmd en er is verlichting onder water,” verduidelijkt Werner De Smedt in Story. Maar het was wel een erg dure aankoop…

“De keuze voor een zwembad vraagt natuurlijk wel financiële offers,” onthult echtgenote Julie. “De komende jaren zit een vliegvakantie met het gezin er niet in.” Want dat kost natuurlijk ook veel geld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven