Arno geeft extra zomerbarconcert in Werchter

0
Arno geeft extra zomerbarconcert in Werchter
Foto: Photo News

De concertreeks in de Rock Werchter for Live2020 Zomerbar wordt gesmaakt. Coronaproof genieten de bezoekers er van geweldige concerten. Het is anders, het is wennen. Vierhonderd concertgangers per show, in bubbels rond tafels, op ruime afstand van anderen. Het drukt de pret niet. Het is sfeervol. Het is fijn vertoeven in de zomerbar.

De concertreeks die op 26 juli afsluit, wordt met nog één show uitgebreid. Arno doet er nog een vierde bij op vrijdag 24 juli om 15u30! De concerten van Arno op dinsdag 21 juli (15u30 en 20u30) en vrijdag 24 juli om 20u30 waren in geen tijd uitverkocht. Tickets voor het extra concert zijn vanaf morgen om 10u te koop via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

Tickets voor de zomerbarconcerten verkopen als zoete broodjes. Voor de middagconcerten van IBE (15/7), High Hi & Equal Idiots (17/7) en Stan Van Samang (20/7) zijn nog tickets beschikbaar. Ook voor de comedy night morgenavond met William Boeva, Amelie Albrecht en MC Jasper Posson kunnen nog kaartjes gekocht worden. Al de andere shows zijn uitverkocht. De opbrengsten van de zomerbarconcerten en diverse andere initiatieven worden door Rock Werchter aan LIVE2020, het solidariteitsfonds van en voor de livemuzieksector, geschonken.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven